Skip to main content
SMART Veiligheid (inclusief lunch)

Wanneer

9 november 2023    
10:00 - 13:30

Reserveringen

€0,00

Waar

NvM
Orteliuslaan 951, Utrecht, Nederland, 3528 BA

Evenement type

Smart Living Society
verbind in smart veiligheid…

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat consumenten zich veilig voelen bij het gebruik van Smart veiligheid producten of diensten in en rondom het huis?
Hoe kunnen we de drempel voor Smart veiligheid producten of diensten verlagen?

Op ons evenement voor Smart Veiligheid, streven we naar samenwerking en het creëren van verbindingen om veiligheid te waarborgen voor consumenten.

Politie – Inbraak preventie

Waar er voorheen 130.000 inbraken per jaar waren is dat nu 30.000, flink verlaagd, maar nog steeds meerdere per uur! Slimme apparaten zoals een deurbel, camera, verlichting, slot ect. maken het inbrekers vandaag de dag steeds moeilijker.
Maar voelt de consument zich daar ook veilig bij? Al die slimme apparaten, hoe veilig en goed wordt en met hun privacy en data om gegaan?

Tijdschema:

10:00-10:25 uur Inloop met koffie/thee
10:25-10:50 uur Marc Vervoort & Ron van den Berk
10:50-11:15 uur Shahid Talib
11:15-11:45 uur Rondleiding
11:50-12:10 uur Marcelino Levering
12:10-12:30 uur Sybren van der Velden-Walda
12:30-13:30 uur Lunch + netwerken

Onze sprekers:

Sybren van der Velden (Nationale Politie Nederland
Landelijk Projectleider/coördinator Woninginbraak-Heling-Senioren & Veiligheid)
Sybren van der Velden is aanwezig om antwoord te geven op diverse vraagstukken omtrent veiligheid en slimme apparaten. Hij zal vanuit zijn functie bij de Politie uitleg en inzicht geven over inbraakpreventie

NVM – Nederlandse Vereniging voor Makelaars

Marc Vervoort (Manager Data & Innovation NVM) zal ons ontvangen op het hoofdkantoor van NVM.
Marc Vervoort, bespreekt hoe Smart Home technologie niet alleen het woongenot en de woning veranderd, maar ook welke impact dit heeft op verschillende doelgroepen én de makelaar van de toekomst.

Naast dat NVM verteld over hun kijk op Veiligheid en hun branche gaan we met elkaar in gesprek over diverse vraagstukken omtrent Smart Veiligheid, welke rol kan een makelaar bieden in deze ontwikkelingen bijvoorbeeld?

Shahid Talib – Directeur Breijer
Shahid Talib, Algemeen Directeur bij Breijer Bouw en Installatie en voormalig Directeur Smart City bij Heijmans. Expert op gebied van technologische en data-gedreven oplossingen. Zijn persoonlijke missie? Onze leefomgeving duurzamer, slimmer én gezonder maken. Voor iedereen, ongeacht iemands portemonnee of afkomst.

Marcelino Levering – Projectleider Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Marcelino zal jullie meenemen in de herkomst van het PKVW, de ontwikkeling daarvan in de afgelopen jaren en afsluitend wat het PKVW voor bestaande en nieuwbouwwoningen kan (blijven) betekenen, juist ook in de toekomt. Verder zal hij verder gaan op de toegevoegde waarde en de bruikbaarheid van het PKVW voor jullie als leden en jullie doelgroep.

 

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket
GRATIS inschrijven (t.w.v. €495,00)

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00 Taxes included