Skip to main content

“We zijn erom trots dat we met Eric Luteijn een overeenstemming hebben bereikt en ITchannelPRO als Mediapartner kunnen toevoegen aan de Smart Living Society” aldus Rob Wierenga voorzitter van de Smart Living Society.

“ITchannelPRO is hét kennisplatform voor de circa 10.000 Telecom en IT-business partners en geldt als de primaire informatiebron in het IT-kanaal in Nederland. ITchannelPRO biedt de doelgroep informatie die ze beter maakt in hun werk en brengt partijen bij elkaar, in print, online en via live-events””

Eric Luteijn: “Het platform ITchannelPRO informeert directie en management over nieuws en ontwikkelingen uit het veld van IT-distributie. Met een kritische kijk en journalistieke benadering biedt ITchannelPRO haar lezers relevante ‘need to know’ informatie en fungeert zoals kennisplatform voor de doelgroep. Met relevante content als achtergrond, interviews en opinie van deskundigen en branchespelers biedt ITchannelPRO de diepgang die de doelgroep verwacht.”

IT en Smart living gaat hand in hand, alles word connected, bedraad en onbedraad en ons zakelijke leven vindt ook steeds meer thuis plaats. Wij verbinden graag de twee werelden.

Met deze samenwerking zullen beide platforms een groot bereik van informatie kunnen geven over Smart Living. De samenwerking bestaat uit print, online, Social media (Twitter / LinkedIn), streaming, netwerken, events en Awards. We werken vanuit de segmenten: Networking, Security, Telecom, IoT en Cloud/datacenters, een focus op de digitale werkplek en bijhorende infrastructuur.

Uiteraard kunnen de leden van de Smart Living Society voordelen halen uit deze samenwerking. Zij kunnen tegen gereduceerde tarieven adverteren en gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van contentmarketing. Persberichten kunnen gestuurd worden naar redactie-at-luteijnmedia.nl en worden door de redactie beoordeeld met een voorkeursbehandeling.

Rob Wierenga.

info@smartlivingsociety.nl

Author info@smartlivingsociety.nl

More posts by info@smartlivingsociety.nl

Leave a Reply