De Smart Living Society en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) roepen samen mensen op om slimme apparaten te updaten.

De campagne ‘Doe je updates’ is gestart op maandag 13 december. De Smart Living Society ondersteunt deze campagne op meerdere wijzes.

Aanleiding

Via slimme apparaten zijn onze levens steeds meer verbonden met het internet. Fijn, want een smart tv, slimme deurbel, thermostaat of wasmachine maakt ons leven makkelijker. Maar ook kwetsbaarder. Via één slim apparaat kunnen internetcriminelen al binnenkomen. Op die manier kunnen zij bestanden versleutelen, data of foto’s inzien of meekijken en -luisteren. Updates zorgen ervoor dat slimme apparaten én data veilig blijven. Daarom is het updaten van je slimme apparaten zo belangrijk. Om mensen op te roepen slimme apparaten te updaten, start het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) op maandag 13 december met de campagne ‘Doe je updates’. Meer informatie vindt u op www.doejeupdates.nl.

De content uit deze toolkit kunt u gebruiken om uw klanten te informeren over de campagne. Ook kunt u de materialen gebruiken om uw klanten op te roepen hun slimme apparaten te updaten. De content is (voor niet-commerciële doeleinden) kosteloos en rechtenvrij te gebruiken op uw website, sociale media, nieuwsbrieven en andere communicatiekanalen.

Bron: https://news.pressmailings.com/hvdm/communicatietoolkit-doe-je-updates