Skip to main content

We trapte 2023 af met het Matter event, één van onze events die we openstellen voor iedereen. De Smart Living Society heeft als doel het samenbrengen van zakelijke partners met een betrokkenheid rondom smart living teneinde kennis te delen en het gebruik van smart producten binnen Nederlandse huishoudens te stimuleren.

We zijn een community van partners waarin transparant en objectief gesproken wordt over de challanges omtrent IoT en smartliving en waar gezamenlijk gekeken wordt naar wat de beste go to market strategie is voor de consument. Daarnaast willen we het gebruik van smart apparaten stimuleren.

AVM was aanwezig op ons Matter Event vorige week, TROTS delen wij mee dat we tijdens het event de handen in een hebben geslagen en AVM nu Business Partner mogen noemen. Welkom Gerald Schouten en team AVM GmbH

AVM is een van Europa’s toonaangevendste fabrikanten van apparatuur voor de breedbandaansluiting en het digitale huis. De producten van het merk FRITZ! zijn voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Ze maken snelle internettoegang, eenvoudig koppelen, handige telefonie en veelzijdige smarthome-toepassingen mogelijk. De software FRITZ!OS biedt regelmatig nieuwe functies en zorgt ervoor dat alle FRITZ!-apparaten up-to-date en veilig zijn.

www.smartlivingsociety.nl

info@smartlivingsociety.nl

Author info@smartlivingsociety.nl

More posts by info@smartlivingsociety.nl

Leave a Reply