Skip to main content

Welkom bij de Smart Living Society.

Je hebt een uitnodiging ontvangen voor meer informatie over het lidmaatschap. Smart Living Society is een community van partners uit diverse sectoren die zich bezighouden met de uitdagingen rondom IoT en smart living.

Als onafhankelijke partij is de Smart Living Society niet gericht op commercieel gewin, maar op het bevorderen van kennisdeling en het stimuleren van het gebruik van smart producten in Nederlandse huishoudens.

INZICHT
Naast interessante sprekers, boeiende panels en waardevolle events brengen wij aan onze leden jaarlijks het exclusieve GFK-rapport uit.

EVENEMENTEN
Onze evenementen zijn gericht op relevante en alledaagse thema’s binnen het domein van IoT en Smart Living. Tijdens deze evenementen zal een waardevolle spreker of panel aanwezig zijn om de juiste waarde te bieden aan het besproken onderwerp en om de beste inzichten te bieden aan onze leden.

NETWERKEN
Via zowel onze evenementen als onze besloten community op LinkedIn/WhatsApp heeft u de mogelijkheid om te netwerken met onze leden die zich in diverse sectoren bevinden. Samen  impact maken op het gebied van Smart Living.

LIDMAATSCHAP
Bij Smart Living Society bieden wij diverse lidmaatschappen aan, variërend van een introductielidmaatschap (aspirant) van maximaal één jaar tot een premium partner lidmaatschap met exclusieve inzichten en bijdragen voor GfK.

Interesse en meer weten?
Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

 

Aanmelding SLS