Skip to main content

Zondag 3 september t/m dinsdag 5 september hebben we als Smart Living Society een onvergetelijke tijd gehad op de  IFA Berlin, Europa’s toonaangevende beurs voor consumentenelektronica.

Tussen de vele afspraken, het ontmoeten van leden, het verkennen van diverse stands en het opdoen van nieuwe marktkennis, organiseerden we ons eigen evenement in de Grösser Stern binnen de IFA.

📈 Tijdens dit evenement gaf GfK – An NIQ Company ons een voorproefje van de Smart Monitor 2023, die in oktober officieel en uitgebreid aan alle leden wordt gepresenteerd.  Interesse in het GfK onderzoek? Neem contact op met ons of een van de bestuursleden voor meer informatie.

📣 Ook KPN zag in ons evenement de perfecte gelegenheid voor een speciale aankondiging met tink.

🍻 Last but not least, onze dag eindigde in stijl met een gezellige netwerkborrel in de stand van QC Centre. Een groot dankjewel aan Rob Wierenga en het gehele team voor het mede mogelijk maken van deze gezellige en geslaagde afsluiting!

Zonder de grote opkomst van onze leden en deelnemers zou dit alles niet zo’n succes zijn geweest. Hartelijk dank aan iedereen!

Op naar de volgende events met veel belovende onderwerpen en sprekers.
Zien we jou daar? https://lnkd.in/eV7uWrH3

Smart Living Society
Edwin AartmanRob WierengaMarcel VisserTessa HolzenboschMarijn Nederlof en Bianca Konings

info@smartlivingsociety.nl

Author info@smartlivingsociety.nl

More posts by info@smartlivingsociety.nl

Leave a Reply